Ekm

Eti Maden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, olası bir depreme karşı hazırlıklı olma amacıyla etkili bir deprem tatbikatı gerçekleştirdi.

Ekm

Eti Maden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahilik Haftası'nı kutladı. Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı ve diğer katılımcılar, bu özel etkinliği öğrencilerin Ahilik geleneğini daha iyi anlamalarına ve toplumsal değerlere saygı göstermelerine katkı sağlayan bir etkinlik olarak değerlendirdi

Eyl

Bugün aramızdan ayrılacak olan değerli teknikerimiz Hayriye Halaçoğlu için bir veda haberi paylaşmak istiyoruz. Uzun yıllar boyunca okulumuzda gösterdiği özverili çalışmalarıyla ve katkılarıyla hatıralarımızda yer edinen Hayriye Halaçoğlu, Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne görevlendirilmiştir.

Eyl

Kırka Şehit Halil Kara Anadolu Lisesi'nin  müdürü İbrahim Yerkazan, Seyitgazi İmam Hatip Ortaokulu'nda yeni görevine başlıyor.

Eyl

Eti Maden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, yeni eğitim yılına enerji dolu bir kahvaltı etkinliği ile başladılar.

Eyl

Eti Maden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, 2023-2024 eğitim yılına başlamadan önce motivasyon dolu bir sene başı toplantısı gerçekleştirdiler.

Kas

Orman alanını ve ağaç servetini çoğaltmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek ve çevreyi korumak amacıyla devletimizin yaptığı yatırımların yanı sıra 2019 yılında çıkarılan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile 11 Kasım, "Millî Ağaçlandırma Günü" olarak kutlanmaya başlamıştır.

Bu yıl "Türkiye Yüzyılına Nefes" sloganıyla, 2019 yılından bu yana her yıl olduğu gibi, ülke genelinde 81 il ve yüzlerce ilçede 11 Kasım 2022 tarihinde eş zamanlı olarak milyonlarca fidanı Türkiye'nin yeni yüzyılına nefes olabilmesi adına toprakla buluştu.

"Türkiye Yüzyılına Nefes" etkinliği kapsamında, Seyitgazi İlçemiz Sarıcailyas mahallesinde bulunan ağaçlandırma sahasında tören düzenlendi.Gelecek Nesillere daha yeşil daha yaşanabilir bir ülke bırakmak için Seyitgazi Kaymakamımız Yeşim ALTIN,Belediye Başkanımız Uğu TEPE,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Onur HEREKLİOĞLU,İlçe Emniyet Amiri Murat KARA ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili İbrahim ŞEKER ,Okul Müdürleri,Okul Müdür Yardımcıları, öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizle ağaç dikme etkinliğine katıldık.Ihlamur,mahlep,iğde fidanlarını toprakla buluşturduk.Diktiğimiz fidanlar yarınlara nefes olsun.

Kas

İlkeleri ve düşünceleriyle Türk milletinin hafızasında ve yüreğinde yaşayan, Millî Mücadelenin başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 84'üncü yılında rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Okulumuz Bahçesinde Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılımıyla fidan dikimi yapıldı.

Kas

İlçe Müftülüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile ilçemiz ortaöğretim düzeyindeki öğrencilere yönelik,2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını kapsayacak şekillde okulumuzda Değerler Eğitimi ve Gençliğe Değer Projesi kapsamında İlçe Vaizi Beytullah ÇELİK tarafından Okul idarecilerimiz,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla seminer ve söyleşi yapıldı.

Ekm

Tüm personelimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla yad ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizle birlikte bahçe düzenlemesi yapıldı.

Ekm

Ender bir doğa olayı olan  Güneş Tutulması, Metal Atölyesi'nde kullanılan kaynak gözlükleri aracılığı ile  ders öğretmenleri nezaretinde tüm okul öğrencileri ile izlendi.