ESKİŞEHİR / SEYİTGAZİ - Eti Maden Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

Sınıf tekrarı yapmış veya yapma riski taşıyan öğrencilere yönelik önleme, müdahale ve yönlendirme komisyonu, ikinci dönem ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, öğrencilerin akademik performanslarını değerlendirmek ve başarılarını artırmak için çeşitli önlemler ele alındı. Komisyon üyeleri, öğrencilerin akademik zorluklarını anlamak ve onlara destek olmak için bir araya geldi. Ayrıca, öğrencilerin derslerdeki eksikliklerini belirlemek ve bu eksiklikleri gidermek için çeşitli yöntemler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Okul yönetimi, bu tür toplantıların düzenli olarak yapılarak öğrenci başarısını desteklemeye devam edileceğini belirtti. Öğrencilerin akademik gelişimlerini izlemek ve gerektiğinde müdahale etmek için çaba harcanacağı vurgulandı.

Komisyon üyeleri, öğrencilere verilen desteklerin etkili olması ve her öğrencinin potansiyelini en üst düzeye çıkarabilmesi için titizlikle çalışacaklarını ifade etti.

Bu tür inisiyatifler, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve onları başarılı bir geleceğe hazırlamak için önemli adımlar olarak görülüyor.

29-04-202429-04-202429-04-2024

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 14:04 - Görüntülenme: 55