Okulumuzun Değerli Öğretmenleri Yeni Yolculuklarına Hazırlanıyor

Okulumuzun sevilen tarih öğretmeni Kıvanç Kapancıoğlu ve özverili İngilizce öğretmeni Hale Kökbudak, farklı okullara tayinleri çıktığı için yakın zamanda aramızdan ayrılacaklar. Öğretmenlerimiz, okulumuzda geçirdikleri süre boyunca öğrencilere değerli bilgiler aktarmanın yanı sıra onlara rehberlik etmiş, destek olmuş ve önemli anılarda yer almışlardır.

Öğrencilerimiz ve meslektaşlarımız, Kıvanç Bey ve Hale Hanım'ın okulumuzdan ayrılacak olmasından duydukları üzüntüyü dile getirirken, onların yeni görev yerlerinde başarılar diler ve unutulmaz anılarla anılacaklarını ifade ederler.

Kıvanç Bey ve Hale Hanım, okulumuzun ruhunu zenginleştiren ve öğrencilerimize büyük katkı sağlayan değerli öğretmenlerimizdir. Onların ayrılışıyla birlikte okulumuz bir parça eksilecek olsa da, bıraktıkları etki ve öğrettikleri bilgiler daima hatıralarımızda yaşayacaktır.

Kıvanç Bey ve Hale Hanım'a yeni görev yerlerinde başarılar diler, onları her zaman gururla hatırlayacağımızı belirtiriz.

27-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 22:52 - Görüntülenme: 43