Okulumuzda İkinci Dönem Veli Toplantısı Gerçekleştirildi

Okulumuz, velilerle işbirliğini güçlendirmek ve öğrenci başarısını artırmak amacıyla ikinci dönem veli toplantısını düzenledi.

Toplantıda, öğrencilerin akademik ilerlemesi, sosyal ve duygusal gelişimi ile ilgili önemli konular ele alındı. Okul yönetimi ve öğretmenler, velilere öğrencilerin ders başarısı, devam durumu, davranışları ve özel ihtiyaçları hakkında bilgi verdi.

Veli toplantısında, öğrencilerin güçlü yönleri ve gelişim alanları hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldı. Veliler, çocuklarının eğitimine aktif bir şekilde katkıda bulunabilmek için önemli ipuçları ve öneriler aldılar.

Toplantıda ayrıca, evde ve okulda öğrenci başarısını desteklemek için velilere pratik stratejiler ve kaynaklar sunuldu. Öğrencilerin akademik ve kişisel başarılarını artırmak için evde yapılabilecek etkinlikler ve destekleyici yaklaşımlar da paylaşıldı.

Okul yönetimi, veli toplantılarının düzenli olarak yapılacağını ve velilerle işbirliğinin sürdürülerek öğrenci gelişimine katkıda bulunulacağını belirtti.

Veliler, toplantının sonunda öğretmenlerle birebir görüşme fırsatı buldular ve çocuklarının eğitimiyle ilgili özel konuları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Bu tür toplantılar, öğrenci başarısını artırmak ve velilerle işbirliğini güçlendirmek için önemli bir platform sağlıyor.

29-04-202429-04-2024

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 14:09 - Görüntülenme: 40