Öğrencilermiz ve Öğretmenlerimiz Eskişehir TÜYAP Kitap Fuarında Birlikte Keyifli Zaman Geçirdi

Öğrencilerimiz, öğretmenleriyle birlikte kültürel etkinliklerine katkı sağlamak amacıyla Eskişehir TÜYAP Kitap Fuarı'a gezi düzenledi. Etkinlik kapsamında öğrenciler, edebiyatın ve kitapların büyülü dünyasını keşfetme fırsatı buldu.

Öğrenciler, fuarda düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek kitap okuma seansları, yazar söyleşileri ve gibi çeşitli aktivitelere katıldılar. Öğretmenler ise öğrencileri etkinliklerde yönlendirerek onların edebiyatla olan bağlarını güçlendirmeye destek oldu.

Etkinlik sonrasında katılımcılar, Eskişehir'in yöresel lezzetlerini tadabilecekleri bir yemek organizasyonunda bir araya geldiler. Öğrenciler ve öğretmenler, etkinlik ve yemek vesilesiyle birlikte keyifli ve öğretici bir gün geçirdiler.

Etkinliğe katılan öğrenciler, kitap okumanın ve kültürel etkinliklere katılmanın önemini vurgulayarak, bu tür organizasyonların sıkça düzenlenmesini talep ettiler. Öğretmenler ise öğrencilerin bu tür etkinliklerdeki aktif rol alışını ve kültürel gelişimlerini memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler.

Eskişehir TÜYAP Kitap Fuarı, her yıl düzenlediği zengin etkinlik programıyla okuyucuları ve kültürseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu tür etkinlikler, okuma alışkanlığını teşvik etmenin yanı sıra kültürel etkileşimi ve bilgi paylaşımını destekliyor.

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 12:49 - Görüntülenme: 34