Kırka Şehit Halil Kara Anadolu Lisesi'nden Bengisu Ünlüce, Dilimizin Zenginliği Projesi çerçevesinde düzenlenen Kutadgu Bilig temalı nesne yarışmasında gösterdiği başarılı performansla il üçüncülüğünü kazandı.

Öğrenciler arasında büyük ilgi gören yarışmada, Bengisu Ünlüce'nin el emeğiyle hazırladığı eser, jüri tarafından özellikle özgünlüğü ve estetik değeriyle öne çıktı. Okulunu gururlandıran bu başarıyla ilgili olarak okul yönetimi ve öğretmenleri, Bengisu Ünlüce'yi tebrik ederek başarısının devamını dilediler. Bu tür etkinliklerin gençlerin kültürel ve sanatsal açıdan gelişimine katkı sağladığı vurgulanırken, Bengisu Ünlüce'nin özverili çalışması da bu önemli etkinliğin bir parçası olarak öne çıktı.

Yayın: 10.04.2024 - Güncelleme: 10.04.2024 10:55 - Görüntülenme: 30